Duo beauty arrangementen

Duo beauty arrangementen in Roermond

Roermond is een leuke stad om te ontdekken. De prachtige gevels in de binnenstad, de heerlijke terrassen op het Munsterplein, het Designer Outlett met haar prachtige winkels…
Natuurlijk, als het mooi weer is, is Roermond echt de moeite waard!
Maar goed, als je al in Roermond woont en je kent het wel zo ongeveer, wat zijn er dan voor mogelijkheden?
De suggestie die ik je aan de hand wil doen is om iets samen te gaan doen. Samen iets beleven, samen een moment hebben voor jullie zelf.
Wat zou je er van vinden om met je partner of je dochter een arrangementje te doen waarbij je lekker bij kunt ontspannen, dan kun je bijkomen van de dagelijkse drukte om je heen!
Met voldoende mogelijkheid om bij te praten, iets uit te praten of gewoon lekker te kletsen? Ik moet dan gelijk denken aan twee vriendinnen die elkaar al een tijdje niet gezien of gesproken hebben…
Om er een beleving van te maken hebben wij van Atalanta diverse duo beauty arrangementen bedacht om deze in Roermond aan te bieden in ons prachtige pand in Herten.

 

duo beauty arrangementen

Wat moet ik verstaan onder 'duo beauty arrangement'?

Een beauty duo arrangement is een samenstelling van wellness behandelingen die een bepaalde tijd duren en vooral gericht zijn op ‘beleving’.
Deze beleving kan ontspannend kan zijn, of is er vooral op gericht is om gezellig te kunnen praten onder het genot van een hapje en/of drankje. Wat wel zo fijn is, is dat jullie beiden in dezelfde ruimte de behandeling krijgen. Dit maakt het extra fijn!
We spreken ook wel over duo wellness arrangement omdat welke behandelingen je ook kiest, het zijn altijd wellness behandelingen. Wellness wordt vaak onterecht gelijk gesteld met sauna. Bij ons is er geen sauna onderdeel van de behandelingen, ook geen zwembad etc.
De duo behandelingen hebben we beschreven op onze website. Hier staat ook gelijk beschreven wat de behandeling inhoud, hoe lang het duurt en wat het kost.

Het afspreken van een wellness arrangement

Soms is het lastig kiezen. Zeker wanneer je het als verrassing aan iemand aan wilt bieden. Het begint met ‘wanneer’…….Goed om te weten is dat een arrangement bij Atalanta niet altijd op korte termijn in te plannen is. Dus het begint al met de datum en het tijdstip. Wil je kiezen voor een arrangement dat uitgevoerd wordt door één schoonheidsspecialiste, dan is dit vrij snel te plannen. Hiervoor kun je online-afspreken in het menu bekijken. Je ziet dan meteen wanneer je in kunt plannen. Bij een arrangement waar twee schoonheidsspecialistes nodig zijn (vaak bij massages) dan moet je er rekening mee houden dat je echt enkele weken vooruit moet plannen. 

Echt leuke duo behandelingen

Duo behandelingen bij Atalanta Roermond zijn echt top! Het zijn weloverwogen behandelingen die ‘afgemaakt’ worden met een drankje en/of een hapje. Om er eens één te noemen; Power Flower Teatime. De verrassing zit in de staart’!  Het arrangement is gebaseerd op bloemen. Tijdens de afsluiting komt er een speciale thee op tafel die een verrassing in zich herbergt.
Of je wilt eens iets met je jonge dochtertje doen..Meestal kun je nergens terecht als het meisje jonger is dan 12. Bij Atalanta wel! We hebben een wellness arrangement met de veelbelovende naam ‘Little Princess’. We passen ons aan, aan de kleine meid. We gebruiken 100% natuurlijke producten voor de gezichtsbehandeling en het geheel is afgewogen in tijd. Meestal is het de kunst om ‘de spanningsboog’ niet te ver te laten oplopen en af te wisselen. Dit arrangement hebben we al diverse keren uitgevoerd en is een echte hit!

Meer lezen, aanbod bekijken of meteen boeken?

duo beauty arrangemten Atalanta-wellness roermond