Duo beauty arrangement Roermond

Wellness- en duo arrangementen

Even de boel de boel laten

We hollen de hele dag door. De kinderen naar school, naar de sportclub brengen, eten koken, afruimen en naar bed. Het werk dat veel energie vergt, het huis op orde brengen…
Dan is het wel eens lekker om even ‘de boel de boel te laten’ en iets voor jullie zelf te doen. Maar ja, wat is leuk om samen te doen? Is er iets buiten samen eten dat je zou kunnen doen? Wat dacht je van een duo-arrangement!

Een duo-arrangement in een wellness omgeving

Een duo-arrangement of wellness arrangement is een samenstelling van wellness behandelingen die bedoeld is voor twee personen. Het arrangement bestaat uit bijvoorbeeld een schoonheidsbehandeling en/of een massage. Na de behandeling is er voldoende gelegenheid voor het nuttigen van een drankje en hapje. Dit gebeurt in een speciale ruimte die hier voor ingericht is. Dus met twee personen genieten van een behandeling in dezelfde ruimte. De mogelijkheden zijn groot bij Atalanta. Er is zelfs een arrangement inclusief overnachting en ontbijt…Om mogelijkheden te bekijken <<klik hier>>

Wellness arrangementen professioneel

Wellness arrangementen zijn, zoals gezegd, samenstellingen van behandelingen. Atalanta biedt diverse duo-behandelingen aan. Deze zijn zowel in tijd- als in vorm verschillend, maar er is wel goed over nagedacht! Het doel moet zijn om samen te genieten van de behandelingen en na te kunnen genieten van een éénmalige beleving. Er zijn twee hoofdmogelijkheden: Uitgevoerd door één persoon of uitgevoerd door twee personen. Een duo-behandeling uitgevoerd door twee personen is een stuk complexer om te plannen en kan daardoor bijna nooit op korte termijn worden afgesproken. 

Duo-behandeling uitgevoerd door één persoon

Duo-behandelingen uitgevoerd door één persoon zijn beter op korte termijn te plannen. Omdat onze arrangementen vaker ‘een ingeving’ zijn: “Ja, dat zouden we samen kunnen doen”, hebben we dit concept bedacht.
Uiteraard zitten er ook beperkingen aan dit concept. Twee mensen tegelijk masseren door één persoon is ons nog niet gelukt!

duo-arrangementen roermond