Nagelstyling Roermond

Nagelstyling Roermond voor prachtig verzorgde nagels

Verzorgde handen zijn de ‘finishing touch’ wat betreft de uiterlijke verzorging. Niets is mooier dan handen met mooie nagels die zichtbaar zijn bij iedere beweging die je maakt.
Of je nou op kantoor werkt of een klant moet bezoeken, je zult altijd in positieve zin opvallen!

Nagelstyling Roermond…..De mogelijkheden bij Atalanta zijn bijna onbeperkt.

Bij nagelstyling is de vraag welke materiaal het beste bij je past om een zo mooi en goed mogelijk resultaat te krijgen.
Gewone lak slijt het snelst en is prima voor een feestje waar je de dag erna geen eisen meer stelt.
Gellak (shellac) is veel sterker en blijft langer zitten. Als je al mooie nagels hebt, is gellak een prachtige afwerking die weken mooi kan blijven zitten en goed uit ziet.
Biab: Je kent shellac, je kent acryl maar beiden is net niks voor jou!? Acryl is dik en verstevigend, maar werkt beschadigend voor de nagel en moet eraf gevijld worden. Shellac is wat flexibel en wordt dunner op de nagel aangebracht, maar blijft soms niet altijd 2-3 weken zitten. BIAB (staat voor Builder In A Bottle) zit daar precies tussenin. Het is dikker dan shellac, maar dunner dan acryl. Het is verstevigd en voelt dikker aan, maar je kunt het er toch van af weken als je de bovenste laag wat opvijlt! Daarom is het niet slecht voor je eigen nagels.

In het kiezen van de juiste materialen adviseren we u graag! Onze nagelstylistes hebben geen voorkeur, u (en de omstandigheden) is voor de keuze bepalend.
Nagelstyling Atalanta Roermond heeft maar één doel: “Wij zijn pas tevreden als u het bent”.
-Scherpe prijzen
-Top kwaliteit
-CND kwaliteitsmerk
-Gratis parkeren voor de deur
-Professionele omgeving

<<klik hier om verschillen te zien>>

We hopen u binnenkort te mogen begroeten!