Over ons

Wij zijn professionals op het gebied van therapieën, voet- en schoonheidsverzorging waarbij kwaliteit en klanttevredenheid hoog in het vaandel staan.
Clienten voelen zich welkom door het hanteren van een redelijke prijs, een hartelijke benadering en het gevoel van exclusiviteit.

Ons team van therapeuten, pedicures, wimperartists en schoonheidsverzorgenden zijn goed geschoold en houden hun kennis en vaardigheden van het vak regelmatig bij.

atalanta Roermond

In 2000 begonnen

Henriette is in het jaar 2000 begonnen met een pedicure salon in Roermond. Na enkele jaren is ze de opleiding ‘reflexzone therapeut’ gaan doen. Deze heeft ze in 2006 succesvol afgesloten. Na deze periode is ze verhuisd met haar praktijk naar de Minderbroederssingel en vervolgens naar de Bredeweg.
Na een tijdje kocht ze samen met haar partner, Henry Claessen, een huis aan de Evenkamp. De slaapkamers werden verbouw tot behandelruimten en de serre functioneerde als wachtruimte. Henry stopte met zijn werk als adjunctdirecteur (Arcus college) en kwam full-time werken binnen het bedrijf.

In 2019 werd het voormalige gemeenthuis van Herten aangekocht en verbouwd.
Daar zijn nu 5 behandelruimten, twee B&B kamers, een tuinterras, dat in de zomer in het weekend voor publiek geopend is. De uitbreidingsplannen zijn nog niet helemaal gerealiseerd. Komende jaren komt er nog een grote behandelruimte bij en een kapsalon.

Dan is de droom gerealiseerd en is er sprake van “bijna alles onder één dak” en past de spreuk: “Atalanta van kop tot teen”.

Atalanta "van kop tot teen"

Pedicure is de basis waar vanuit alle diensten zijn ontstaan. We hebben natuurlijk in de jaren veel vaste clienten die om de zes weken hun voeten laten verzorgen. Hiervoor gebruiken we de modernste apparatuur en onze medewerkershebben een top opleiding achter de rug. Er is een ruime keuze aan pedicures; Henriette, Manon, Mariska en Bianca. 

15Jaar geleden zijn we door Charity Bouwens, destijds stagiaire van Gilde opleidingen, op het idee gekomen om ook schoonheidsverzorging te gaan aanbieden. Op dit moment bieden we heerlijke behandelingen aan die vooral in het teken staan van ‘beleven, natuurlijke materialen, aroma’s en ontspanning’. We hebben voor u Manon, Nicola, Rachel, Lisa, Sabina, Bianca, Kim en Janne die u de fijnste behandelingen kunnen aanbieden.

Wimperextensions voor een onweerstaanbare vrouwelijke oogopslag

Mariska Dekkers, senior schoonheidsspecialiste, was diegene die destijds (9 jaar geleden) wimperextensions wou gaan zetten. Ze heeft hiermee de toon gezet voor Atalanta om uit te groeien tot één van de grootste aanbieders van Limburg op het gebied van wimperextensions. Op dit moment zijn er 5 wimperartist en 1 in opleiding. Onze wimpers dragen bij tot meer uitstraling en tot een meer zeker gevoel. Het zetten van nieuwe set wimpers gebeurt bij Atalanta binnen 1,5 uur. Hieraan is het verschil merkbaar tussen ervaring en geen ervaring…

Therapeutisch in een wellness omgeving

Het oude gemeentehuis van Herten heeft enkele jaren geleden een metamorfose ondergaan. Elies Evers heeft het plan gemaakt om andere kleuren te gebruiken en oude details van het gebouw terug te halen. Het resultaat is dat zodra je bij Atalanta binnen komt je gelijk het fijne van dit gebouw voelt. “Je moet niet het gevoel krijgen dat je bij de dokter komt of bij de fysiotherapeut”. Die posters op de muren die je vaak in zulke wachtkamers ziet geven nou niet bepaald een gerust gevoel!
Als je bij Atalanta onverhoopt wat langer moet wachten, krijg je een goede kop koffie of thee aangeboden.