Atalanta hairsalon

HAIR

Roermond heeft veel kapsalons. Atalanta Hair wil zich onderscheiden door een totaalconcept aan te bieden waarbij vakmanschap en wellness in elkaars verlengde liggen. “Kappers met een grote staat van dienst die snappen wat u verwacht en in staat zijn uw wens te realiseren”. “Beleven en genieten gaan hand in hand met aandacht gunnen aan jezelf “.
Onze kapsalon is onderdeel van ‘de wellness’. Daar waar u tijdens een schoonheidsbehandeling geniet van de behandeling van het gezicht, geniet u bij dit onderdeel van de behandeling aan uw haar en hoofd. Natuurlijk kunt u een totale wellness beleving bij ons laten inplannen, met allerhande combinaties van ‘treatments’ onder één dak. Dit inclusief een hapje en drankje om de beleving compleet te maken. We verheugen ons op uw komst!

"Hebben jullie een kapster"?

Drie jaar geleden hadden we de opening van ons gebouw en lieten we zien wat we deden en hoe de ruimten er uit zagen na een intensieve verbouwing. We zijn nu dik 3 jaar verder en zijn in de afrondende fase van de hairsalon. Om een ruimte geschikt te maken voor behandelingen is er nogal wat nodig. In het geval van de kapsalon zijn er nieuwe kozijnen geplaatst, is er een voordeur gekomen, is er een tegelvloer gelegd en de hele elektriciteit is aangepast, net als de verwarming. 
Natuurlijk zijn we trots op het resultaat! De eerste vraag die we telkens krijgen is: “Hebben jullie een kapster”? Tot voor kort hadden we hier niet zoveel haast mee om iemand te vinden omdat we het idee hadden dat er toch veel mensen interesse zouden hebben om te beginnen. Met de lockdown’s in gedachte was dit niet zo vanzelfsprekend..
Zoals altijd is er iemand op ons pad gekomen die naadloos past in de ideeën die we hebben en de kwaliteit die we willen bieden. Per 9 April gaat Laura van der Aa de kapsalon ‘bemensen’. Laura heeft enorm veel ervaring op het gebied van haarverzorging en vond het nu tijd worden om een eigen zaak te beginnen. Ze komt uit een ‘kappersnest’. Haar vader Ton van der Aa heeft 51 jaar een kapperszaak gerund in Linne (Antoine’s haarmode) en is onlangs met pensioen gegaan.

Afspraak maken

Laura ‘knipt’ mannen en vrouwen en doet dit vooral volgens afspraak. Mannen die enkel geknipt moeten worden kunnen ook binnen lopen om te kijken of ze ‘tussen door’ behandeld kunnen worden. 
Afspraken kunt u maken door binnen te lopen of u kunt bellen met Laura: 06-25375460