Wimperextensions

Wimperextensions Herten-Roermond, voor een mooie, vrouwelijke oog opslag

Wimperextensions zijn kunstmatige verlengingen van de bestaande wimpertjes. Het is een precies werkje waarbij er ongeveer 100 wimperhaartjes aan ieder oog gebruikt worden om er een kunsthaartje op te plakken. Het gevolg is dat je een mooie vrouwelijke oogopslag krijgt waarbij het niet meer nodig is dat je mascara gebruikt. Wij werken uitsluitend met kwaliteitsproducten van Perfect Eyelash!

One-by-one of Russian volume wimpers ? Wimperextensions Roermond

One-by-one of Russian volume wimpers is de vraag. Welke zou je graag willen? Wil je een super natuurlijke look, of ga je meer voor volume?

One-by-one wimperextensions Roermond

One-by-one wimperextensions is een techniek waarbij één extension op één natuurlijk haartje wordt gezet. De natuurlijke haarlijn wordt hierbij gevolgd voor een natuurlijke look. De lengte en de krul van de haartjes wordt in overleg met onze wimperstyliste bepaald. Het zetten van een nieuwe set duurt ongeveer 60 – 75 minuten.

Russian volume wimpers

Russian volume wimperextensions, of 3-d wimpers, hebben een grotere impact.
Hierbij worden meerdere kunsthaartjes op één wimperhaartje gezet. Dit maakt dat het effect voller is.
Wimperextensions Herten-Roermond en haar wimperstylistes zijn gespecialiseerd in het zetten van deze techniek. Een nieuwe set duurt ongeveer 60 – 75 minuten.

wimperextensions roermond 

 

One-by-one en Rusian volume

Onderhoud en kosten

Je natuurlijke wimpers hebben een levensduur van ongeveer 6 weken, hierna vallen ze uit. Natuurlijk vallen ze niet allemaal tegelijk uit…
Daarom is, voor een mooi effect, het zaak dat de kunstwimpertjes na een tijdje worden bijgevuld.
Er zit ook verschil in zetten. Russian is lastiger en vergt meer vaardigheden van de wimperstyliste dan bij one-by-one. Hiervoor hanteren we verschillende prijzen (per week) omdat na 3 weken er meer is uitgevallen dan na 1 week. Na 5 weken is er sprake van het zetten van een nieuwe set.

 

wimperextensions roermond

one-by-one wimperextensions Atalanta 

 

One-by-one wimperextensions

one-by-one wimperextensions by Atalanta 

 

One-by-one wimperextensions

 

Je zoekt een goed adres voor het zetten van wimperextensions in Roermond?

Wat is goed?
Atalanta hanteert goede prijzen, want we zijn niet de duurste salon in Roermond, maar ook niet de goedkoopste! We gebruiken wimperextensions van Perfect Eyelash omdat dit merk al zo’n 10 jaar bestaat en het is marktleider. 
Onze wimperstylistes werken al vele jaren met wimpers. Dus dat zit goed! Dan zijn er omstandigheden die gunstig of minder gunstig zijn. bijvoorbeeld de luchtvochtigheid tijdens het zetten. Hoe vochtiger het wordt, hoe minder goed wimpers zullen blijven zitten. Over wimperextensions meer lezen? <<klik hier>>
Laat je altijd goed informeren, stel vragen als je deze hebt. Zeker over de verzorging van je wimpers. Wij doen altijd ons uiterste best om je tevreden te stellen want zeg nou eens eerlijk: “jouw mooie oogopslag is voor ons de beste reclame”..

Eigen foto's van werk van onze wimperstylistes