Wimperextensions

Wimperextensions Roermond, voor een mooie, vrouwelijke oog opslag

Wimperextensions zijn kunstmatige verlengingen van de bestaande wimpertjes. Het is een precies werkje waarbij er ongeveer 100 wimperhaartjes aan ieder oog gebruikt worden om er een kunsthaartje op te plakken. Het gevolg is dat je een mooie vrouwelijke oogopslag krijgt waarbij het niet meer nodig is dat je mascara gebruikt. Wij werken uitsluitend met kwaliteitsproducten van Perfect Eyelash!

One-by-one of Russian volume wimpers ?

One-by-one of Russian volume wimpers is de vraag. Welke zou je graag willen?

One-by-one wimperextensions

One-by-one wimperextensions is een techniek waarbij één extension op één natuurlijk haartje wordt gezet. De natuurlijke haarlijn wordt hierbij gevolgd voor een natuurlijke look. De lengte van de haartjes wordt in overleg met onze wimperstyliste bepaald. Het zetten van een nieuwe set duurt ongeveer 60 – 75 minuten.

Russian volume wimpers

Russian volume wimperextensions, of 3-d wimpers, hebben een grotere impact.
Hierbij worden meerdere kunsthaartjes op één wimperhaartje gezet. Dit maakt dat het effect voller is.
Wimperextensions Roermond en haar wimperstylistes zijn gespecialiseerd in het zetten van deze techniek. Een nieuwe set duurt ongeveer 60 – 75 minuten.

wimperextensions roermond 

 

One-by-one en Rusian volume

Onderhoud en kosten

Je natuurlijke wimpers hebben een levensduur van ongeveer 6 weken, hierna vallen ze uit. Natuurlijk vallen ze niet allemaal tegelijk uit…
Daarom is, voor een mooi effect, het zaak dat de kunstwimpertjes na een tijdje worden bijgevuld. Hiervoor hanteren we verschillende prijzen (per week) omdat na 3 weken er meer is uitgevallen dan na 1 week. Na 5 weken is er sprake van het zetten van een nieuwe set.

wimperextensions roermond

one-by-one wimperextensions Atalanta 

 

One-by-one wimperextensions

one-by-one wimperextensions by Atalanta 

 

One-by-one wimperextensions