Schoonheidsverzorging

Schoonheidsverzorging Roermond

Schoonheidsbehandelingen, schoonheidsverzorging en beautysalons  zijn er in Roermond voldoende te vinden. Wij onderscheiden ons door gebruik te maken van 100% natuurlijke producten, we werken uitsluitend met zeer bekwame schoonheidsspecialistes en hebben een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. Onze weldadige behandelingen zijn al te boeken vanaf €22,00 en de meest uitgebreide behandeling (120 min.) kost €62,00 !

Beauty behandelingen zijn bij ons een beleving

Beauty behandelingen dienen een beleving te zijn van aroma’s en massages met verzorgende- en weldadige olie. Deze olie is van top kwaliteit. Biologisch opgegroeide planten, zaden en pitten die op een verantwoorde wijze tot olie verwerkt worden. Zonder enig toevoeging van kleur- en bewaarstoffen. De geur is niet afkomstig van chemische parfum, maar van natuurlijke etherische olie.

Verschillende behandelingen, een heerlijke ervaring!

Onze schoonheidsbehandelingen die we uitvoeren hebben we in grote lijnen drie doelen: Diepte reiniging (Courtin met tea tree), Verzorging (met CHI essentiele oliën) en Beleving door biologische etherische oliën).
De producten die we gebruiken zijn ‘eerlijk en heerlijk’.

1. Facial Courting Cleansing (30 minuten, reinigen)
Je kiest voor deze schoonheidsbehandeling als je snel en doelgericht je huid wilt reinigen:
reinigen, enzympeeling, onzuiverheden verwijderen en afsluiten met dagcréme

2. Facial Courting Deep Cleansing (60 minuten, diepte reiniging)
Voor deze schoonheidsbehandeling kies je als het echt nodig is om de huid van je gezicht extra te reinigen: reinigen, enzympeeling, onzuiverheden verwijderen, masker en epileren, dagcréme

3. Facial Touch of CHI (60 minuten, verzorgen en beleven)
reinigen, peeling, onzuiverheden verwijderen, epileren, masker en dagverzorging

4. Facial Touch of CHI  ‘De luxe’ (90 minuten, verzorgen en beleven)
reinigen, peeling, onzuiverhden verwijderen, epileren, insluizen serum, gezichtsmassage, masker en dagverzorging

5. Facial Touch of CHI ‘De luxe Plus’  (90 minuten, verzorgen en beleven)
reinigen, peeling, onzuiverheden verwijderen, epileren, insluizen serum, gezichtsmassage, masker en dagverzorging, PLUS hand- of voetmassage)

6. Facial Touch of CHI ‘ XL’ (120 minuten, verzorgen en beleven)
voetmassage, reinigen, peeling, onzuiverheden verwijderen, epileren, serum insluizen, gezicht- en hoofdmassage, oorkaarsen, masker en dagverzorging

Huidverbetering

Huidverbetering wordt bij ons ingezet indien er sprake is van enig huidprobleem. Hiervoor gebruiken we producten van ‘Salonnepro’.

Duo beauty arrangement Roermond