Wenkbrauwstyling Roermond

Wenkbrauwstyling by Daniela

Wenkbrauwstyling Roermond is de titel van deze pagina, maar dit geeft ook aan dat hier sprake is van ‘meer dan gewoon wenkbrauwen-stylen’.

Om te beginnen heeft Daniela hier een aparte opleiding in gehad en heeft ze de wenkbrauwstyling meer tot haar ‘state of art’ gemaakt. “Als je je erg gaat verdiepen in uiterlijke verschijning, dan kom je snel bij de wenkbrauwen uit”. “De juiste vorm, de juiste kleur, passend bij het totale gezicht, maakt dat je indruk maakt”. “Non-verbale expressie (zonder dat je iets zegt, toch een sprekend gezicht hebben), wordt bekrachtigd, vooral door je wenkbrauwen”!

Hier beneden vindt u een menu van behandelingen waar u uit kunt kiezen. We snappen dat dit niet altijd eenvoudig is, u kunt altijd, voordat u iets laat doen, overleggen met Daniela.

Wenkbrauwen epileren ( 30 min. € 14,00)

Inclusief: Skinprep, wax, draad & epileren.

Werkwijze:

  1. Skin prep betekent; eerst gebruik ik micellaire waterbrow. Deze zachte, waterachtige formules verwijderen vuil, olie en make-up zonder af te spoelen.daarna gebruik ik ontgiftende mousse . Dat is Bacteriële reinigende ontgiftende mousse. Het heeft bacteriedodende en schimmeldodende eigenschappen dankzij undecyleenzuur, dat in het product zit. Het heeft een zachte, sulfaatvrije basis die ook op de gevoelige huid kan worden gebruikt. Het product reinigt zacht de huid en het haar van dode cellen, talg, gifstoffen en andere onzuiverheden dankzij ontgiftende ingrediënten: distel extract en melkzuur.
    2. Ik wax de wenkbrauwen meestal onder de wenkbrauw en tussen de wenkbrauwen, de draad gebruik ik boven de wenkbrauw om de perfecte lijnen van de wenkbrauw te creëren en het pincet gebruik ik voor de touch-up.

Wenkbrauwen verven ( 30 min. € 14,00)

Inclusief:  Skinprep & verven alleen haren.

Werkwijze:

Voorbereiding van de huid. Reiniging met micellair water daarna gebruik ik Bacterial Cleansing detoxifying mousse. Ontworpen om huid en haar te reinigen en te ontvetten. Dit maakt diepe fixatie van de kleurstof mogelijk. De tint voor de wenkbrauwen gebruik ik om de haartjes egaal te verven, waardoor er een intense, blijvende kleur overblijft.

Wenkbrauwen shaping en verven (45 min. € 25,00)

Epileren en verven zoals boven beschreven.

Wenkbrauwen hybrid verven (30 min. € 25,00)

Inclusief: Skinprep, wenkbrauwen, verven haren en huid, hetzelfde als hierboven. Hybride tint is een wenkbrauwverf met vergelijkbare intense en langdurige effecten als Henna. Het is zeer gepigmenteerd, kleurt dunne wenkbrauwen en is geschikt voor de meeste huidtypes. Het kan een dramatische of natuurlijke uitstraling geven zonder ammoniak. Het is voor vrouwen die op zoek zijn naar een tint die langer blijft zitten dan een gewone tint.

Hybrid wenkbrauwen shapen en verven ( 60 min. € 35,00)

Inclusief: Skinprep, wax, draad, epileren & verven haren en huid (zoals hierboven)

Werkwijze:

Analyse van het huidtype, als de huid te droog is kan ik een peeling masker/scrub aanbrengen voor een beter resultaat. als de huid te droog of uitgedroogd is, kan de kleur in stukjes loslaten. Wenkbrauwen verven is het proces van het aanbrengen van een semi-permanente kleur op uw wenkbrauwen, waardoor de haartjes donkerder worden en een uniforme kleur over de hele wenkbrauw ontstaat. Dit effect houdt tot 2 weken aan op de huid en 6 weken op het haar. De kleur zal geleidelijk vervagen, de snelheid waarmee dit gebeurt kan afhangen van je haartype, het soort schoonheidsproducten dat je gebruikt en hoe goed je je wenkbrauwen verzorgt. voor betere resultaten, vermijd overmatig aanraken of contact met water gedurende 24 uur. Chloor kan ook de slijtage van je kleurtje verkorten, dus wees op je hoede als je een regelmatige zwemmer bent.

Henna wenkbrauwen en shaping ( 60 min. € 35,00)

Inclusief: Skinprep, wax, epileren, draad & haren en huid met henna.

Beschrijving:

De henna-wenkbrauwbehandeling geeft geweldige resultaten voor zwakke, dunne, gebrekkige glans en vitaliteit, grijze, over geplukte, langzaam groeiende wenkbrauwen. Als je al een tijdje tevergeefs probeert je wenkbrauwen te laten groeien, zal deze behandeling helpen. Als je ooit hebt overwogen om je wenkbrauwen permanent te laten doen, maar je bent bang om een semi-permanente tatoeage te krijgen, dan zal deze behandeling je een vergelijkbare look geven zonder je er permanent aan te binden. Wenkbrauw Henna helpt de wenkbrauwen weer op te bouwen, de wenkbrauwhaartjes diep te voeden en te versterken en het haar in het wenkbrauw gebied optisch dikker te maken. De producten zijn vrij van ammoniak en waterstofperoxide, ze zijn vegan. Na de behandeling is het zacht, glanzend en gehydrateerd. HENNA schildert de huid en haar. Bovendien is henna verkrijgbaar in een hele reeks kleuren die met elkaar kunnen worden gemengd om nieuwe kleuren te creëren die passen bij het haar en de huidskleur van de klant. Het is erg belangrijk om de kleur goed op elkaar af te stemmen, zodat het niet te donker of te licht is, of te agrarisch oogt! Brow Henna kleurt ook de huid – het effect lijkt op traditionele make-up. Wenkbrauwen zien eruit alsof er poeder of potlood op is aangebracht. Dit effect houdt tot 2 weken aan op de huid en 6 weken op het haar. Het zal geleidelijk lichter worden terwijl het van de huid wast. Hoe lang het duurt, hangt af van het huidtype, de huidafscheidingcyclus en hoe goed een persoon de aanbevelingen na de procedure opvolgt. Deze behandeling kan elke 5-6 weken herhaald worden. We raden af om de behandeling vaker te laten doen, aangezien henna zich om de haren “wikkelt” en niet in het haar dringt zoals de gebruikelijke tint.

Je nieuwe wenkbrauwen moeten een dag met rust gelaten worden. Je mag een dag lang geen olie of vochtinbrengende crème op je wenkbrauwen aanbrengen en 24 uur lang geen contact met water. TER VOORBEREIDING OP DE HENNA PROCEDURE: Indien je denkt dat je mogelijk allergisch kunt reageren op henna, kun je het beste minimaal 48 uur voor de ingreep eerst een afspraak maken voor een allergietest. Het is erg belangrijk, vooral als je allergisch bent voor veel producten, als je je wenkbrauwen nog nooit hebt geverfd met tint/henna of als je zwanger bent. We raden klanten altijd aan om voor de eerste behandeling een test te doen om de mogelijkheid van allergieën uit te sluiten.

Wenkbrauw Lamination ( 30 min. € 35,00)

Inclusief: Skinprep & wenkbrauwen lifting. Verder als hierboven.

Wenkbrauwen 'Botox' ( 20 min. € 15,00)

Maakt je wimpers visueel vol, bevorder herstel, stimuleert nieuwe haargroei, hydrateert en voedt de haren

Wimper 'Botox' ( 20 min. € 15,00)

Maakt je wimpers visueel vol, bevorder herstel, stimuleert nieuwe haargroei, hydrateert en voedt de haren