(Medisch) Pedicure

(medisch) Pedicure Roermond

Pedicure is een weldaad voor uw voeten! Uw voeten, ze dragen u en niets is zo belangrijk als zonder klachten te kunnen lopen.
Onze pedicure behandelingen zorgen er voor dat pijnlijke plekken (likdoorn verzorging, blaren, eelt behandeling en drukplekken) worden opgelost.

Uw nagels worden geknipt en gefreesd, het eelt wordt verwijderd. Tot slot worden uw voeten kort gemasseerd met een vochtinbrengende creme.

In totaal duurt een pedicure behandeling ongeveer 40 minuten, afhankelijk van de ‘toestand’ van uw voeten.
Voor een pedicure behandeling wordt een vaste prijs gehanteerd.
“En geloof me, betere pedicure behandelingen dan uitgevoerd door de pedicures van Atalanta in Roermond, is moeilijk te vinden”!
Wij zijn aangesloten bij PROVOET en PROCERT, dus gegarandeerde kwaliteit. Vandaar dat wij ons naast ‘pedicure’ ook ‘medisch pedicure Roermond’ mogen noemen.

Wilt u een super zomers resultaat? Spreek dan af dat de nagels aan het einde van de behandeling mooi gelakt worden. Dat kan in ieder gewenste kleur. We  kunnen er ‘gewone lak’ op aanbrengen, maar u kunt ook kiezen voor ‘gellac’. Deze lak wordt is extra sterk en blijft ongeveer 5 weken goed zitten. 

diabetes en reuma

Diabetes en reuma zijn aandoeningen die extra alertheid van de pedicure vereist. Onze medisch pedicures zijn ook opgeleid voor het behandelen van voeten van mensen die deze aandoening(en) hebben.
Voor vergoeding van de medisch pedicure behandeling zijn voorwaarden verbonden. U dient dit via een podotherapeut te regelen (bij diabetes). Wilt u bij reuma in aanmerking komen voor een vergoeding door uw zorgverzekering? Dan moet u contact opnemen bij uw huisarts. Deze maakt een brief voor u waarin hij/zij aangeeft dat er een noodzaak is voor medisch pedicure. Deze brief legt u voor aan uw zorgverzekering.

medisch pedicure Roermond

Wat kunnen de (medisch) pedicures van Atalanta voor jou betekenen?

Voeten vragen aandacht. Maar soms kun je die (even) niet geven. Bijvoorbeeld door ziekte, psychische klachten, ouderdom, overgewicht, verminderd gezichtsvermogen of doordat je wat minder soepel beweegt. Dan is de (medisch) pedicure er voor jou.

Er zijn veel voetproblemen waarmee je niet meteen naar de huisarts hoeft en waarmee je uitstekend terecht kan bij de pedicure. Voor een bezoek aan de pedicure heb je geen doorverwijzing van de huisarts nodig. Je kunt bij de pedicure terecht voor het knippen van nagels maar natuurlijk ook bij de volgende voetproblemen:

Juist bij diabetes, reuma, Parkinson, Alzheimer, dementie, spasticiteit, kanker, ouderdom, zwangerschap, overgewicht en zware belasting van de voeten verdient voetverzorging extra aandacht. Specifieke klachten aan de benen, voeten, nagels of huid kunnen dan opspelen. Maar ook kunnen voetproblemen ontstaan door bijwerking van medicijngebruik of als jouw beroep veel van je voeten vraagt. De (medisch) pedicure weet op welke punten kwetsbare voeten extra zorg nodig hebben.

Kom langs voor een voet-APK, een behandeling of, gewoon, ter controle. De professionals van ProVoet staan dagelijks voor je klaar. Zij verhelpen én voorkomen voetproblemen. Dankzij de pedicures en medisch pedicures van ProVoet blijf jij moeiteloos in beweging. En kun je met een extra goed gevoel naar beneden kijken!