Pmu en wenkbrauwen

Ombre brows versus hairstrokes

Ombre brows, hairstroke techniek….je ziet door de bomen het bos niet meer. De bedoeling van dit artikel is enige duidelijkheid te geven zodat je beter een keuze kunt maken voordat je beslist wat je gaat doen. Voor alle duidelijkheid: bij Atalanta kun je tot nu toe alleen ombre brows laten zetten…

Ik kan me voorstellen dat als je niet dagelijks bezig bent met permanente make-up, je het dan moeilijk vindt een keuze te maken. De uiteindelijke keuze tussen ombre en hairstroke brows hangt af van verschillende factoren zoals gelaatstrekken en persoonlijke voorkeuren. Deze twee behandelingen creëren twee verschillende looks om je wenkbrauwen te flatteren, terwijl ombre brows een gepoederde finish creëren, creëren hairstroke brows een lichte look. Deze twee wenkbrauwbehandelingen hebben één gemeenschappelijke factor, namelijk dat het natuurlijk ogende wenkbrauwen creëert in plaats van donkere, dramatische wenkbrauwen. Je kunt deze wenkbrauwen gemakkelijk dagelijks pronken omdat het geen zwaar opgemaakte look heeft. Dus óf je nu het ene kiest óf het andere, je uitstraling gaat er zeker op vooruit.

Ombre wenkbrauwen
Ombre-wenkbrauwen creëren een zachte potloodlook. Het is heeft een moderne look omdat het wat egaler ‘oogt’. Bij deze behandeling gebruiken de schoonheidsspecialisten Ombre-schaduw om de wenkbrauwen een gedefinieerde look te geven. Ze zullen ook naar uw gezichtssymmetrie en haarkleur kijken voordat ze beslissen over de geschikte behandeling voor uw gelaatstrekken. Dus bij ombre brows wordt er een schaduw aangebracht waarbij je wenkbrauwen voller ogen.
Onder aan deze pagina zie je werk van Nicola zoals ze bij Atalanta werkt. Natuurlijk zijn het geen foto’s van een foto-shoot, maar hier kun je vooral zien wat voor een verschil het is na de behandeling. De gezichten ‘spreken meer’.

Procedure
Tijdens ombre shading worden duizenden kleine puntjes pigment op de huid aangebracht, wat helpt om de kleur te ontwikkelen en een poederachtige look te geven. De belangrijkste bedoeling van deze behandeling is om je wenkbrauwen een ombre-afwerking te geven, en voor dit doel wordt de schaduw geleidelijk aangebracht en vervolgens iets donkerder gemaakt bij de boog. 
Het spreekt vanzelf dat òf hairstrokes òf ombre brows hygiënisch moeten worden gezet. Atalanta is gecertificeerd door de GGD voor het zetten van permanente make-up. Dus let goed op als je een salon kiest!!

Hairstroke wenkbrauwen
Hairstroke brow is een optie voor iedereen die zijn of haar ogen meer wil omlijsten en definiëren. Deze gespecialiseerde wenkbrauwbehandeling helpt uw gezichtsuitdrukkingen te benadrukken en geeft uw algehele uitstraling een scherpe uitstraling. In deze procedure wordt een wenkbrauwtattoo met haarstreken gebruikt om kleur toe te voegen die uw natuurlijke wenkbrauwhaar repliceert. 

Bij deze behandeling zal de specialiste eerst de vorm van uw gezicht onderzoeken en vervolgens de mogelijke kleuren van een hairstroke bespreken die passen bij uw gelaatskleur en haarkleur. We zullen ook kijken naar andere kenmerken, zoals botstructuur en gezichtscontouren, voordat we de juiste vorm van vormgeven. Onze specialisten zijn ook gekwalificeerd om met dunne wenkbrauwen te werken door zich te concentreren op de positie van de ogen en de botstructuur.
Het uiteindelijke uiterlijk van de behandeling zal worden gebaseerd op uw voorkeuren.  

Ombre versus hairstroke
Mijn conclusie: enkele van de belangrijkste verschillen tussen deze twee wenkbrauwbehandelingen zijn: 

  • Het verschil tussen deze twee procedures is de gebruikte techniek en de verkregen resultaten. De ombre-wenkbrauw heeft dus een potloodachtige look, terwijl de hairstroke-brow het tekenen van fijne haarachtige streken omvat om een vederlichte look te creëren. 
  • Beide behandelingen vereisen een herstelperiode van twee tot drie weken, waarin je allerlei activiteiten waarbij contact met de wenkbrauw te maken heeft, moet vermijden.
  • Deze behandelingen hebben beide twee uur nodig om te voltooien, en dit hangt weer af van je wenkbrauwhaar, omdat een langere duur nodig is voor mensen met dikkere wenkbrauwen. 

Er is een scala aan wenkbrauwbehandelingen beschikbaar. Graag geven we je advies en laten zien wat de mogelijkheden zijn. We hebben liever dat je een keer extra komt zodat we goed kunnen uitleggen wat ons advies is. Wat betreft de prijzen kost Ombre bij ons
€ 250,- (*zolang de actie loopt) We doen alleen ombre brows omdat hier de meeste vraag naar is. Je moet er rekening mee houden dat de inkt na verloop van tijd vervaagd. Dan zal mogelijk bijgewerkt moeten worden (dit zit in de aanbiedingsprijs)). Zie onze tarieven.
Neem gerust contact met ons op om de ideale behandeling voor u te bepalen. Ik wens je veel succes met je permanente make-up!

Onze permanente make-up specialist Nicola Janik

info@atalanta-wellness.nl
0475-338821 

ombre powder brows

Voor- en na ombre brows techniek