Pmu en wenkbrauwen

Ombre brows versus hairstrokes

Ombre brows, hairstroke techniek….je ziet door de bomen het bos niet meer. De bedoeling van dit artikel is enige duidelijkheid te geven zodat je beter een keuze kunt maken voordat je bedlist wat je gaat doen.

Ik kan me voorstellen dat als je niet dagelijks bezig bent met permanente make-up, je het dan moeilijk vindt een keuze te maken.De uiteindelijke keuze tussen ombre en hairstroke brows hangt af van verschillende factoren zoals gelaatstrekken en persoonlijke voorkeuren. Deze twee behandelingen creëren twee verschillende looks om je wenkbrauwen te flatteren, terwijl ombre brows een gepoederde finish creëren, creëren hairstroke brows een vederlichte look. Deze twee wenkbrauwbehandelingen hebben één gemeenschappelijke factor, namelijk dat het natuurlijk ogende wenkbrauwen creëert in plaats van donkere, dramatische wenkbrauwen. Je kunt deze wenkbrauwen gemakkelijk dagelijks pronken omdat het geen zwaar opgemaakte look heeft. 

Ombre wenkbrauwen
Ombre-wenkbrauwen creëren een zachte potloodlook. Het is heeft een minder natuurlijke look omdat het wat egaler ‘oogt’. Het is de minder beste optie voor diegenen die natuurlijk ogende wenkbrauwen willen. Bij deze behandeling gebruiken de schoonheidsspecialisten Ombre-schaduw om de wenkbrauwen een gedefinieerde look te geven. Ze zullen ook naar uw gezichtssymmetrie en haarkleur kijken voordat ze beslissen over de geschikte behandeling voor uw gelaatstrekken. 

Procedure
Tijdens ombre shading worden duizenden kleine puntjes pigment op de huid aangebracht, wat helpt om de kleur te ontwikkelen en een poederachtige look te geven. De belangrijkste bedoeling van deze behandeling is om je wenkbrauwen een ombre-afwerking te geven, en voor dit doel wordt de schaduw geleidelijk aangebracht en vervolgens iets donkerder gemaakt bij de boog. 

Hairstroke wenkbrauwen
Hairstroke brow is een populaire optie voor iedereen die zijn of haar ogen wil omlijsten en definiëren. Deze gespecialiseerde wenkbrauwbehandeling helpt uw gezichtsuitdrukkingen te benadrukken en geeft uw algehele uitstraling een scherpe uitstraling. In deze procedure wordt een wenkbrauwtattoo met haarstreken gebruikt om kleur toe te voegen die uw natuurlijke wenkbrauwhaar repliceert. Ondanks het gebruik van pigmenten om de wenkbrauwen donkerder te maken, heeft het nog steeds een zeer natuurlijke afwerking, waardoor het een populaire optie is voor iedereen die op zoek is naar een natuurlijke uitstraling. Als je goed kijkt, zul je de kleine haarlijntjes opmerken die je wenkbrauwen een vederachtig uiterlijk geven.

Bij deze behandeling zal de specialiste eerst de vorm van uw gezicht onderzoeken en vervolgens de mogelijke kleuren van een hairstroke bespreken die passen bij uw gelaatskleur en haarkleur. We zullen ook kijken naar andere kenmerken, zoals botstructuur en gezichtscontouren, voordat we de juiste vorm van vormgeven. Onze specialisten zijn ook gekwalificeerd om met dunne wenkbrauwen te werken door zich te concentreren op de positie van de ogen en de botstructuur.
Het uiteindelijke uiterlijk van de behandeling zal worden gebaseerd op uw voorkeuren.  Hairstroke-wenkbrauwen bestormen nu de schoonheidsindustrie vanwege de schone afwerking die het biedt. Deze behandeling probeert de originele wenkbrauw zoveel mogelijk na te bootsen om een uniforme en symmetrische look te geven. 

Ombre versus hairstroke
Enkele van de belangrijkste verschillen tussen deze twee wenkbrauwbehandelingen zijn: 

  • Het verschil tussen deze twee procedures is de gebruikte techniek en de verkregen resultaten. De ombre-wenkbrauw heeft een potloodachtige look, terwijl de hairstroke-brow het tekenen van fijne haarachtige streken omvat om een vederlichte look te creëren. 
  • Beide behandelingen vereisen een herstelperiode van twee tot drie weken, waarin je allerlei activiteiten waarbij contact met de wenkbrauw te maken heeft, moet vermijden.
  • Deze behandelingen hebben beide twee uur nodig om te voltooien, en dit hangt weer af van je wenkbrauwhaar, aangezien een langere duur nodig is voor mensen met dikkere wenkbrauwen. 

Er is een scala aan wenkbrauwbehandelingen beschikbaar. Graag geven we je advies en laten zien wat de mogelijkheden zijn. We hebben liever dat je een keer extra komt zodat we goed kunnen uitleggen wat ons advies is. Wat betreft de prijzen kost hairstrokes bij ons
€ 240,- Je moet er rekening mee houden dat de inkt na verloop van tijd vervaagd. Dan zal mogelijk bijgewerkt moeten worden. Zie onze tarieven.
Neem gerust contact met ons op om de ideale behandeling voor u te bepalen.

 

Onze permanente make-up specialist Mariska Deckers

info@atalanta-wellness.nl
0475-338821 

hairstroke wenkbrauwen

Wenkbrauwen gemaakt met hairstroke techniek

Voor- en na ombre brows techniek