© Alle rechten voorbehouden.

Evenkamp 5

6041PC ROERMOND

0475-338821


K.v.K.:        13043304


B.T.W.:       NL 189392502b01


ING:           8377274


Stoelmassage,
wordt uitgevoerd op een speciale stoel en heeft als doel ontspanning en voorkomen/behandeling van       klachten.
Je hoeft je niet uit te kleden, wat tijd bespaart, een kwartiertje is genoeg; het kan vaak op de werkplek       of gewoon thuis worden gedaan.

Beter presteren op je werk
Als mensen gemotiveerd zijn en zich goed voelen zijn ze in staat om bergen werk te verzetten. Hoe beter       de werknemer zich voelt, hoe beter het gaat met de onderneming! Stoelmassage is een goede investering       en een gebaar vanuit de werkgever dat door medewerkers zeer wordt gewaardeerd.

Kosten zijn aftrekbaar
Als onderdeel van het Arbo-beleid van de onderneming kan de werkgever voor de werknemers de       mogelijkheid bieden om deel te nemen aan de stoelmassage. Met de ingang van de nieuwe       werkkostenregeling 2011 worden deze door de belastingsdienst zonder voorwaarden als       vrijeverstrekking beschouwd en is deze aftrekbaar van de loonbelasting.
De BTW kan in mindering worden gebracht op de omzetbelasting. Voor overheidsinstanties is de BTW in       enkele gevallen (gedeeltelijk) terug te vorderen.

Eigen bijdrage werknemer
Als werkgever kunt u ook kiezen om de werknemer gedeeltelijk een bijdrage te laten betalen. De       belastingdienst stelt hier echter de nodige eisen aan. We informeren u graag hierover..

Op eigen kosten
U, als werkgever, kunt ook de werknemer op eigen kosten laten deelnemen. U stelt dan de ruimte en de       tijd beschikbaar. De kosten worden dan rechtstreeks aan Atalanta voldaan.

Tarief:
€ 17,50 per behandeling van 15 min. (incl. Btw)
Stoelmassage roermond
“Stoelmassage is heerlijk       tussendoor...het geeft je       direkt weer nieuwe       energie om je       werkzaamheden goed op       te kunnen pakken”      <<kijk hier naar filmpje>>
Meer vragen? 
Stuur een email naar:
Info@AtalantA-Wellness.nl