Atalanta-wellness is een erkend leerbedrijf


Mag ik u voorstellen aan:


Britt Peskens:

Zij is derde-jaars student aan de opleiding fitness, wellness en beauty en loopt bij ons op de woensdagen stage tot 4 april. Zij heeft de onderdelen schoonheidsverzorging en massage al met succes afgerond en al veel ervaring opgedaan tijdens stages in Nederland en 3 maanden op Mallorca. Zij loopt bij Atalanta stage voor pedicure en zal op haar stagedag zelfstandig pedicurebehandelingen uitvoeren tegen een gereduceerd tarief.Stehanie van Maris:


Zij is vierde-jaars student aan de opleiding fitness, wellness en beauty en loopt bij ons op de dinsdagen stage tot eind juni.

Ook zij heeft haar diploma voor schoonheidsverzorging en massages en naast de stages in Nederland is zij 2 keer 3 maanden op Mallorca geweest. Op pedicure gebied heeft zij alles al gehad maar wil zij haar praktijk ervaring blijven bijhouden en vergroten tot aan haar examen. Ook zij zal zelfstandig pedicure behandelingen uitvoeren tegen een geruduceerd tarief. Verder ligt bij haar de nadruk op management, zij moet haar ondernemingsplan maken. Als stage opdracht zal zij een nieuw onderdeel bij Atalanta gaan opzetten en introduceren namelijk het zetten en bijhouden van gelnagels.
Nina Janssens:

Zij is tweede-jaars student aan de opleiding fittness, wellness en beauty.

Zij komt vanaf 24 januari a.s. tot eind juni op de donderdagen en vrijdagen stage lopen voor pedicure. Tot nu toe heeft ze zich in haar opleiding bezig gehouden met schoonheidsverzorging, zowel in theorie als tijdens de stage en dit onderdeel afgerond.

Deze zomer gaat zij voor het eerst op buitenlandse stage naar Mallorca.
We wensen deze dames een fijne stageperiode toe!