REFERENTIES

Heel mooi

Ik heb een set nieuwe gelnagels laten doen door Stephany bij Atalanta. Ik ben erg tevreden en het ziet er erg mooi uit!

A. V. (Febr. 2013)


Persoonlijke ervaring bij toegepaste behandeling

Reflexzonetherapie aangevuld met therapeutische massage heeft een positieve uitwerking op mijn klachten die ik het beste kan omschrijven als; ‘hinderlijke pijn tussen de schouders’.

Deze pijn trok naar links boven, het gebied tussen de bovenarm en de schouder. Ik had met name last bij het aantrekken van een hemd of jas. Na een aantal behandelingen merkte ik een grote vooruitgang en had minder pijn. Ik kan mijn arm nu beter bewegen en mijn schouders voelen soepel aan. Zo als ik me nu voel kan ik prima mijn werk (veel achter de computer) uitvoeren en ben ik zeer tevreden!

Ingezonden door K.v.B. Roermond (april 2012)


Mijn ervaring

Ik had al enige tijd een voetwrat. Ben ermee naar de huisarts geweest, maar hij bleef maar terug komen. Na twee behandelingen met de cryotherapie was ik er vanaf!

Dank je wel!

Ingezonden door A. B. (september 2012)


Rugpijn

Ik heb van alles aan mijn rugpijn laten doen: Fysiotherapie, manuele therapie...Ik moest oefenen maar ik had er niets mee. Ik wilde snel van mijn klachten af. Ik kwam bij Atalanta terecht via een kennis die goed ervaringen had met de therapeutische massage. Na twee behandelingen van een half uurtje was ik grotendeels van mijn klachten af. De dag na de eerste behandeling voelde ik dat er flink gewerkt was. Waar wordt je nog gemasseerd?!

Ingezonden door D. Te Roermond (oktober 2012)Onvergetelijke dag

© Alle rechten voorbehouden.

Privacybeleid

Gebruiksrecht