Wake up met permanente make-up


Je gezicht is je visitekaartje.
Mensen beoordelen in een paar seconden wat ze van je vinden en je kunt maar een keer een eerste indruk maken.

“Ik heb geleerd dat mooi zijn een combinatie is van binnen en buiten”. “Maar de buitenkant kan soms tekenen geven van vermoeidheid, ouderdom, rimpels etc”. “Als dan ook de tijd ontbreekt om je iedere dag weer op en top verzorgd eruit te laten zien, dan biedt permanente make-up uitkomst”!  

Door middel van een snel op en neer gaande ultradunne naald, wordt er een speciale huidvriendelijke pigmentatievloeistof in de huid gebracht. Deze techniek kan worden toegepast van wenkbrauwen, ogen en lippen tot een touch de beauté.  Onze filosofie is om met permanente make-up slechts een subtiel accent aan te brengen zonder dat u er echt opgemaakt uit ziet. Op elk moment van de dag heeft u een verzorgd uiterlijk, of u nu aan het sporten bent, uit het zwembad stapt, naar de sauna gaat, een traantje wegpinkt bij een romantische film of meteen uit bed stapt.
De aangebrachte accenten laten uw gezicht weer spreken op ieder moment van de dag.

U wilt het gemak van een perfecte make-up altijd en overal ?
U hebt een allergie voor gewone cosmetica producten ?
U vindt het moeilijk om uzelf op te maken zonder bril ?
U sport/zwemt  en gaat graag naar de sauna ?
U wilt er stralend uitzien zonder plastische chirurgie ?

Er altijd stralend uitzien, ‘s morgens vroeg of ‘s avonds laat. Dat is de wens van iedere vrouw.
Monique Hagens (freelancer bij Atalanta) kan die wens voor u waarmaken. Wake up met make up! Je ‘s morgens haasten om er tiptop uit te zien, dat kent bijna iedere vrouw. Maar met permanente make-up is die stress definitief voorbij. Permanente make-up, veel vrouwen willen de stap wel nemen, maar durven niet. “Het is nog onbekend, dus nog onbemind”, zegt Monique Hagens, die GGD-gecertificeerd is. “Vrouwen denken dat het pijnlijk is. Inderdaad, er wordt met een ultradunne naald gewerkt, maar daar voel je bijna niets van.” Met de naald wordt een speciale huidvriendelijke pigmentatievloeistof in de huid gebracht. Deze techniek kan worden toegepast voor wenkbrauwen, ogen en lippen tot een touch de beauté. Kortom, uw hele gezicht straalt  elke seconde van de dag.
MEER WETEN OVER PERMANENTE MAKE-UP? MONIQUE VERTELT ER U ALLES OVER IN EEN GEHEEL VRIJBLIJVEND GESPREK.
Een verzorgd uiterlijk, daar draait het om. “Onze filosofie is om met permanente make-up slechts een subtiel accent aan te brengen. Zodat u er altijd goed uitziet, wat u ook doet.”
Meer informatie nodig?

Onze medewerkers helpen u graag verder.


Met vriendelijke groet,team
Atalanta-Wellness

Nb. <<Klik hier voor onze prijslijst>>

VOORBEELDEN