© Alle rechten voorbehouden.

Evenkamp 5

6041PC ROERMOND

0475-338821


K.v.K.:        13043304


B.T.W.:       NL 189392502b01


ING:           8377274


Over onsAtalantA is in 1999 van start gegaan als pedicuresalon. In de loop van de jaren werden haar diensten uitgebreid met

reflexzonetherapie, massages, schoonheidsverzorging en klachtenbehandelingen.


De praktijk kreeg de naam ‘AtalantA’. Deze naam is voor tweeërlei uitleg vatbaar. Allereerst ziet u in het logo een vlinder. De atalanta is een vlinder die in Europa voor komt en staat symbool voor schoonheid en vrijheid. Er naast ziet u in het logo een figuurtje. Dit menneke is volop in beweging. Zij stelt atalanta voor……een mythische figuur uit het oude Griekenland. Atalanta was een jonge dame, de dochter van een Griekse koning. Ze was erg goed in hardlopen, zeg maar gerust super goed in hardlopen. Er was in die tijd geen andere vrouw te vinden die zo snel was. Natuurlijk kwam er een tijd dat de koning vond dat hij opa moest worden…..(zoals bij zoveel verhalen). Atalanta zag dit niet zitten en kwam met het idee om het de koning moeilijk te maken. Ze gaf aan dat ze bereid was te huwen met diegene die sneller was dan haar. Door een list was er op den duur toch een jonge man die sneller was dan haar, maar zoals bij zoveel verhalen, de jonge man en Atalanta leefden nog lang en gelukkig….


Atalanta werkt vanuit een holistische mensvisie waarbij lichaam, geest en omgeving onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Het is dus zaak dat de oorzaak van het probleem zo snel als mogelijk opgelost wordt en niet alleen voor dit moment maar het liefst voor altijd. Dus…het is zaak voor Atalanta om niet alleen het probleem maar ook de oorzaak van het probleem op te lossen….én niet voor eventjes maar het liefst voor altijd….dus er wordt ook advies gegeven om de oorzaak blijvend op te lossen.

Atalanta is aangesloten bij alle voor de branche belangrijke overkoepelende organen. Onze medewerkers volgen regelmatig bij- en nascholingen. Kwaliteit staat hoog in ons vaandel.


Dat maakt Atalanta ‘ Wellness Professionals


Erkend leerbedrijf