© Alle rechten voorbehouden.

Evenkamp 5

6041PC ROERMOND

0475-338821


K.v.K.:        13043304


B.T.W.:       NL 189392502b01


ING:           8377274


Nieuw!

We zijn N.G.S. Geregistreerd.


Waarborg voor kwaliteit!

Massages

Therapeutische massage (massage bij klachten)

Loop niet langer met die vervelende pijn! We krijgen regelmatig mensen die al langere tijd klachten hebben van nek, schouder of rug. We kunnen ze vaak snel van de pijn af helpen. Ook als u regelmatig naar de fysiotherapie bent geweest of als u last heeft van een wervel die (steeds) recht gezet moet worden, ook dan kunnen we helpen!
Duurt in de regel 30 minuten tot maximaal 45 minuten. Nadat u uw klacht heeft toegelicht,  wordt het aangedane gebied grondig afgetast en wordt er een ‘diagnose’ gesteld. Hierna worden de spieren opgewarmd met behulp van warme stenen (hotstones). Dan worden de diverse spierlagen diep gemasseerd. Hierbij wordt rekening gehouden met uw pijngrens! Eventueel wordt er gebruik gemaakt van vacuumcups, acupunctuurpen (pijnloos) en/of >kinesiotape. Effectief bij rugpijn, nekpijn, schouderpijn, spit, ischias, spierpijn, tennisarm etc.Massage ter preventie (voorkomen van klachten)

Het doet je goed als je je regelmatig laat masseren. Zeker voor mensen die willen voorkomen dat ze uitvallen op het werk (en zich dat eigenlijk niet kunnen permitteren). Er zijn nogal wat mensen met een onderneming die regelmatig (om de 6 weken, 30 minuten) zich laten masseren met als resultaat dat, voordat er zich een blessure voor doet,  klachten voorkomen worden.

Ontspanningsmassage (ook hotstone massage)

Is, zoals het woord zegt, bedoelt om tot ontspanning te komen. We gebruiken warme olie vermengt met kruiden.


Sportmassage


Zorgt er voor  dat uw spieren optimaal ingezet kunnen worden voor sport prestaties.
De doorbloeding wordt gestimuleerd. Zuurstof en voedingsstoffen zorgen voor herstel. Afvalstoffen worden als het ware uit het lichaam gemasseerd. Spierpijn zal snel verdwijnen of wordt voorkomen, spieren voelen soepel aan.


Lypossage

Is een massage waarbij overtollig vet en cellulitis snel verminderd, ook vaak ingezet voor afvallen. Het is geen wondermiddel, maar is effectief indien u een gezonde levensstijl heeft aangenomen. Na 10 behandelingen is het resultaat gemiddeld 0,5 tot 10 cm omvang vermindering. De behandeling wordt in combinatie gedaan met samen wandelen en eventueel een dieet om af te vallen.