© Alle rechten voorbehouden.

Evenkamp 5

6041PC ROERMOND

0475-338821


K.v.K.:        13043304


B.T.W.:       NL 189392502b01


ING:           8377274


Lypossage en    toepassingen

Wereldwijd zijn er nogal wat instituten die lypossage in de praktijk toepassen. Bekijk de filmpjes en oordeel zelf....


Per 1 maart zijn we gestart met het programma SUCCESVOL AFVALLEN
Lypossage ter behandeling van cellulitis (sinaasappelhuid) en VET VERMINDERING
Een alternatief voor agressieve aanpak zoals liposuctie (wegzuigen van vet) is Lypossage. Door intensieve massage wordt de doorbloeding gestimuleerd in het probleemgebied en zullen de vetophopingen af gaan nemen.
Lypossage™ is een manuele lichaamsmassage die in Amerika ontwikkeld is door Charles Wiltsie. Deze massage maakt uw lichaam strakker en geeft u een beter silhouet zonder medische ingrepen. Een oneffen huid met bijvoorbeeld cellulite of zadeltassen op de heupen of een slappe buik na een zwangerschap heeft een Lypossage™  behandeling nodig. Het beste resultaat zult u hebben na een kuurbehandeling van ongeveer 8 keer. In het begin zal de behandeling wat gevoelig zijn, maar het resultaat na de kuurbehandeling is dan ook buitengewoon. Niet alleen wordt de doorbloeding bevorderd, maar de huid wordt ook zichtbaar mooier, strakker en gladder. Verklevingen en afvalstoffen verdwijnen. De massage heeft een ontslakkende werking, waardoor de huidomvang geringer wordt. Lypossage™  geeft u geestelijk en lichamelijk, letterlijk en figuurlijk, een beter gevoel.
Lypossage™  kan zowel op het lichaam als op het gezicht worden toegepast en is onderverdeeld in diverse zones. Voor het lichaam kennen we zone I en II. De massage werkt intensief in op de vet- en vochthuishouding in het onderhuids bindweefsel. Bij vrouwen is dat laatste meer ontwikkeld dan bij mannen. Deze hebben meer spierweefsel. Het grootste probleem bij vrouwen zit tussen de maag en de knieën. De intensiteit van de massage is afhankelijk van het probleemgebied.De stevige massage omvat een unieke combinatie van spectaculaire huidroltechnieken, stevige tapôtements, super drainage effecten etc. Tijdens de kuur is het raadzaam om dagelijks 2  liter water in combinatie met groene thee te drinken.  
Deze massage gaat de huidveroudering tegen. Kijk hier voor de prijzen..