Mooie nagels, een verzorgd uiterlijk

Ook bij Atalanta kunt u terecht voor een nieuwe set gelnagels, of het bijwerken hiervan, of voor gellak.

We hadden tot nu toe dit aanbod niet omdat we eerste op zoek zijn gegaan naar de beste materialen. Omdat ons motto: “professionele aanpak voor een zeer betaalbare prijs” is, was het nodig om eens goed rond te kijken in de omgeving van Roermond wat het aanbod is.

Hierbij zijn een aantal zaken opgevallen: Als u snel-snel wilt en waarbij kwaliteit niet belangrijk is, dan moet u in de omgeving van het Roercentrum zijn. Vindt u hygiëne niet belangrijk en wilt u het huis niet uit, dan moet u iemand bellen die aan huis komt. We willen u wel hierbij waarschuwen dat tijdens het vijlen veel stof vrij komt en dat uw ‘aan-huis-manicure’ geen mogelijkheid heeft om het stof af te zuigen.

Verder zijn er in Roermond best nog een paar aanbieders, echter, toen we hun website bekeken viel het op dat het lastig was om precies te weten wat je krijgt of wat het kost.

Graag willen we heel duidelijk zijn wat de prijs betreft en wat u hier voor krijgt. Ons onderzoek is nu helemaal afgerond. Bij ons betaald u voor een nieuwe set gelnagels €45,- Het bijwerken kost €25,-. Om u een goed beeld te geven hoe we te werk gaan bij het aanbrengen van gelnagels, hebben we het volgende filmpje opgenomen.......

Klik op bovenstaande afbeelding om het filmpje te starten


Gel nagellak


Vanaf nu kunt u bij Atalanta terecht voor gel nagellak. Gellak is een nieuw product met de eigenschappen van een nagellak en een colorgel in één.

De voordelen zijn:


Onze prijs: € 18,50
Inclusief pedicure:   € 39,50

Inclusief manicure:  € 29,50