© Alle rechten voorbehouden.

Evenkamp 5

6041PC ROERMOND

0475-338821


K.v.K.:        13043304


B.T.W.:       NL 189392502b01


ING:           8377274


High Jet Cryotherapie, eindelijk van die wratten af!

Onlangs is Atalanta gecertificeerd om huidoneffenheden te verwijderen. U moet hierbij denken aan wratten, bobbeltjes en vlekjes op handen, voeten etc. Hiervan zijn genitale wratten uitgesloten. Door middel van stikstofoxide worden de huidoneffenheden bevroren. De cellen (en eventueel virus) worden hierdoor vernietigd. Afhankelijk van de aard van de aandoening en de tijd dat u deze heeft wordt de behandeling ingesteld. Indien er meerdere behandelingen nodig zijn (dit varieert van 1 tot 4 gemiddeld) worden ze kort achter elkaar (1-2 keer per week) uitgevoerd. Dit maakt dat u snel er van af bent en dat de huid zich kan herstellen.
Deze methode is aanzienlijk effectiever dan het bevriezen zoals de huisarts doet. De stikstof die deze gebruikt wordt niet precies gedoseerd waardoor blaarvorming vaak optreed. Door de pijn die het veroorzaakt komt men niet diep genoeg (en wordt het virus niet vernietigd) waardoor men vaak terug moet komen of waardoor het niet werkt. De methode die Atalanta gebruikt is erg nauwkeurig. De koelvloeistof wordt precies gericht en doordat alleen de wrat geraakt wordt voel je pas een prikkeling als de hele wrat bevroren is (inclusief het virus). Doordat behandeling snel achter elkaar plaats vindt krijgt het restant (wat nog niet meteen dood is) geen kans om zich te herstellen. Tot onze spijt wordt deze behandeling niet door de ziektekostenverzekeraar vergoedt, maar u bent wel van die vieze wrat of die lelijke pukkel af! Indien we de vlek niet vertrouwen (mogelijk melanoom) dan verwijzen we u direct door naar de huisarts! Behandelingen worden vooruit gepland en kunnen overdag, in de avonduren of op zaterdag. Om het succes van de behandelingen zo optimaal mogelijk te maken, worden de afgesproken tijdstippen niet verplaatst.

Eerste consult: anamnese, observatie en eerste behandeling: € 9,50
Tweede consult: controle (gratis), indien nodig tweede behandeling € 9,50
Derde consult: controle (gratis), indien nodig derde behandeling € 9,50

Indien er extreem veel vlekjes/wratten behandeld moeten worden kan het zijn      dat er een extra ampul behandelvloeistof nodig is. Een extra ampul kost €5,-
De kosten worden vooraf met u besproken zodat u niet verrast wordt!!